Verhuizen staat in de top-3 van meest stressvolle gebeurtenissen in ons leven. Maar verhuizen betekent ook vaak dat jij je droomwoning hebt gevonden en dat dit juist reden is voor een feestje! Wij geven je 5 tips om het feestje al te laten beginnen met het verhuizen!

Begin op tijd

Planning is key! Je eerste week in je nieuwe huis moet een beetje aanvoelen als vakantie, zorg daarom dat je gas en licht al is aangesloten en dat je gebruik kunt maken van internet. Want van die lekkere nieuwe bank kan je toch wat minder genieten zonder je favoriete Netflix serie!

Trommel je vrienden op

Niemand zal voor zijn plezier een vriend verhuizen, zet er daarom een lekkere beloning tegenover! Die biertjes en pizza smaken sowieso heerlijk na een intensieve dag en zo maak je van deze stressvolle dag iets heel gezelligs.

Eten is onmisbaar

Tijdens een uur verhuizen verbrand je makkelijk 500 calorieën.  Dus na een ochtend sjouwen en slepen kan er wel weer de nodige energie in! Zorg voor genoeg snacks en drinks voor tijdens de dag (en die biertjes voor erna ;)) zodat niemand omvalt met een hongerklop en vol energie verder kan.

Ga voor het gemak van Matt

Een matras verhuizen is niet alleen een zware taak, ook wordt het matras er waarschijnlijk niet frisser op. Het mooie van Matt is dat we jouw Matt gratis aan je nieuwe deur leveren.  Niet alleen bezorgen wij het matras gratis, ook kun je kunt het matras 120 dagen kosteloos uitproberen. Een ding is zeker: jouw eerste nachten in je nieuwe huis kunnen nu sowieso niet meer stuk!

Schakel ScanMovers in

Je vrienden zijn gezellig, maar als het om verhuizen gaat wil je vooral snelheid en kwaliteit. Een professioneel bedrijf is dan toch wel net lekker. Alleen is het vinden van de verhuizer met de juiste prijs-kwaliteitverhouding een hels karwei. Daarom zijn wij fan van ScanMovers:  een onafhankelijk verhuisplatform dat alle beschikbare verhuizers speciaal voor jouw verhuizing vergelijkt en ervoor zorgt dat verhuizen in een handomdraai geregeld is.

Kan je niet wachten om te verhuizen? Dan hebben we nog iets voor je om de verhuizing nog leuker te
maken! Matt werkt namelijk exclusief samen met ScanMovers! Wanneer je ze inschakelt om je te helpen
verhuizen, krijg je toegang tot de ScanMovers Vouchershop. In de vouchershop vind je de scherpste deals voor diensten en producten die van pas komen rondom je verhuizing. Zo ook op een nieuw matras! Via de vouchershop van ScanMovers ontvang je een kortingscode, vul deze in tijdens je check-out en krijg je tot wel €97 korting op een nieuw matras.

Snel verhuizen en heerlijk slapen, een duidelijk geval van een win-win situatie!


Share: