Don’t worry about a bad date, when you have a Matt date

Swipe jij je helemaal gek op Happn, Tinder of InnerCircle maar is succes in de liefde een ver-van je bed show? Wellicht speelt jouw dirty mind, of die van je date, je parten. Van geforceerde complimenten om je date tussen de lakens te krijgen is nog nooit een gesprek beter geworden. De beste gesprekken vinden dan ook vaak pas in bed plaats. Bespaar jezelf de moeite en begin met vijftien vluggertjes in bed en eindig met je liefde aan de bar.

Bed Dates is een omgekeerde speed date avond, waar je de moeilijke gesprekken kan overslaan want je start al met elkaar tussen de lakens. Is er een klik in bed? Dan weet je dat het aan de bar ook wel goed zit en drink je met jouw match een cocktail aan de bar, uiteraard met twee rietjes!

Durf jij het aan? Geef je dan snel op via onderstaand formulier voor Bed Dates op 2 maart. Er is plaats voor 40 vrijgezelle mannen en vrouwen op de Matt bedden. Op basis van de aanmeldingen wordt er een selectie gemaakt. Als je geslecteerd bent krijg je een ticketlink toegestuurd waarmee je een kaartje kunt kopen. Deelname kost slechts €5,-, dit is inclusief de cocktail met je match. Ben je na het drankje nog lang niet uitgepraat dan is het mogelijk om samen wat te eten. Speciaal voor deze avond heeft de Supperclub een makkelijk menu samengesteld. Voor de Supperclub was de keus voor een Matt matras snel gemaakt. Twijfel jij over welk matras je moet nemen. Lees dan ons artikel over het kiezen van het beste matras!

Ladies and Gentleman, Matt got your back!

Over Matt

Bij Matt hebben we één gezamenlijke passie: we zijn gek op slapen! Dagen kunnen voor ons eigenlijk nooit te kort zijn. Precies om die reden ontwikkelden we Matt Sleeps, het perfecte matras voor iedereen en elke gelegenheid. Eerder toonden we dat al aan met de Hangover Bar, waar je op Matt kon herstellen van je kater nu laten we zien dat je op Matt de liefde van je leven kunt vinden!


Share: