Matt Sleeps geeft 400 matrassen weg aan de minima van Nederland. Dit doen wij in samenwerking met Nederlands grootste kringloop organisatie RataPlan.

Matt Sleeps is vanaf 2016 bezig om de Nederlandse matrassen branche te veranderen. Onze doelstellingen is om het kopen van een matras gemakkelijk en leuk te maken. We waren de eerste in de Nederlandse matrassen branche die klanten de mogelijkheid geeft om een matras (120 dagen) gratis thuis uit te proberen. Ondanks de goede prijs kwaliteit verhouding en de mogelijkheid om in termijnen te betalen begrijpen we dat een goed matras niet voor iedereen is weggelegd.

Daarom proberen we matrassen die terugkomen uit een proefperiode te schenken aan Nederlanders die niet beschikken over de middelen om een kwaliteitsmatras te kopen. We doen dit in samenwerking met stichting RataPlan, een van Nederlands grootste kringlooporgananisaties, die verantwoordelijk is voor de distributie van de matrassen. Door het tonen van een minimapas kan een klant een gratis matras ophalen.

Actievoorwaarden

De Matt matrassen worden verdeeld over RataPlan winkels in Amsterdam, Den Haag en Haarlem. Vanaf donderdag 30 mei staan de matrassen klaar in alle winkels om in ontvangst genomen te worden door hun nieuwe eigenaar. Op vertoon van een minimapas waaronder (maar niet uitsluitend) Amsterdamse stadspas, Ooievaarspas of HaarlemPas kun je gratis één Matt retour matras in ontvangst nemen.

Aan de actie kunnen geen rechten worden verleend zoals een garantieperiode. Alle matrassen die worden weggegeven zijn teruggestuurd in een proefperiode en zijn nooit meer dan 120 dagen gebruikt. De matrashoes kan vies of beschadigd zijn maar is op 60 graden te wassen. Een klein gedeelte van de matrassen is een vorige versie van het matras, die niet aanpasbaar is. De actie is geldig zolang de voorraad strekt. Als je het matras thuis bezorgd wil krijgen kunnen je gebruik maken van de bezorgservice van RataPlan. Afhankelijk van de afstand worden de bezorgkosten berekend

www.rataplan.nl/bezorgafspraak/


Share: