Een goed matras als Matt verdient een ondergrond van de beste kwaliteit. En daarom verwelkomen wij: de Matt boxspring!

Net zoals bij het matras zagen we kansen om de gebruikservaring en het product te verbeteren dus we gingen aan de slag… Nederland kent talloze aanbieders van boxsprings en er wordt veel gestunt en gesjoemeld. Het werd dus tijd om hier verandering in te brengen en zo kreeg Matt een broer.

Gemaakt in Nederland

Veel boxsprings die in Nederland worden verkocht worden, worden in Oost Europa en zelfs de Filipijnen geproduceerd met als gevolg dat levertermijnen van 3 maanden geen uitzondering zijn. Door onze productie in Nederland op te zetten hebben we zicht op de kwaliteit en kunnen we iedere boxspring custom made maken en een V.I.D. (very important dreamer) service bieden. Dit houdt in dat jouw boxspring na bestelling binnen 2 weken gratis in jouw slaapkamer geïnstalleerd kan worden. Het is zelfs mogelijk om je oude bed en/of matras tegen een gereduceerd tarief aan onze bezorgers mee te geven. Jezelf in het zweet werken is bij ons dus niet nodig.

Boxspring van duurzame materialen

Net als bij het Matt matras zijn voor de boxspring weer de beste en duurzaamste materialen gebruikt. De boxspring heeft 500 micropockets per box met 7 comfortzones en komt met 12 stijlvolle eikenhouten pootjes (keuze tussen rond of kegelvormig). De boxspring heeft een tijdloos design en is geheel gestoffeerd met antraciet, blauw of grijs premium textiel en volledig OEKO-TEX® gecertificeerd.

Elektrische boxspring

Voor nog meer comfort kun je ook kiezen voor een elektrisch boxspring. De boxspring is dus geheel naar wens aan te passen, net als ons Matt matras.

Korting in combinatie met het matras

De Matt broertjes slapen graag samen en daarom geven we 15% combinatiekorting als je het Matt matras en de Matt boxspring samen besteld.

Bedenktijd

Na levering geven we je 30 dagen bedenktijd, je kan de boxspring ongebruikt en in originele verpakking (kosteloos) weer laten ophalen. Je krijgt dan gewoon het volledige aankoopbedrag terug. Als de boxspring mag blijven krijg je van ons 25 jaar garantie. En ja je leest het goed, dit is na je relatie en koophuis je derde langste commitment die je ooit zult aangaan. Met deze kwaliteit kunnen we je namelijk 25 jaar volledige garantie geven op veer- en framebreuk.

boxspring met hoofdbord
boxspring schuin
zijkant boxspring

Bekijk de boxspring !

Liefs, het Matt dreamteam


Share: