Dat goede nachtrust essentieel is voor een uitgeruste, rimpelloze look weet ook RTL. Aangezien alleen het beste goed genoeg is voor de modellen van Holland Next Top Model 2017, werd Matt gevraagd voor de levering van 16 perfecte matrassen aan de model mansion.

Matt en Hollands Next Top Model

Nu zijn wij de beroerdste niet en wanneer Matt de kans krijgt om bedpartners te worden met de knapste vrouwen én mannen van Nederland, willen wij hem die kans niet ontzeggen. En dus slapen de modellen van HNTM 2017 Bonita, Chelsey, Daila, Fabiola, Jamie, Latanya, Lohrenz, Mila, Montell, Quincy, Ritse, Sanne, Senna en Veranique op een Matt!

Slaap is belangrijk voor je looks

Iedereen weet natuurlijk dat voldoende water drinken belangrijk is voor je looks. Maar voldoende slaap is zeker niet minder belangrijk om er op je mooist uit te zien. Een goede nachtrust zorgt voor de vernieuwing van de huid- en haarcellen en de verbetering van je stofwisseling. Minder rimpels, minder dik: de doelen van een model in een notendop! Het wordt natuurlijk ook niet voor niets een schoonheidsslaapje genoemd! Daarnaast presteer je ook beter wanneer je goed uitgerust bent, en presteren moeten de modellen in de strijd om de grote prijs. 

Niet alleen helpt Matt de modellen van dit jaar  een handje, ook de mannen en vrouwen van het televisieprogramma Inkmaster, konden zonder trillende handen scherpe tattoo’s maken dankzij hun goede nachtrust op Matt!

Matt got your back!


Share: