Dance all night, Matt all day

Rooddoorlopen ogen, een dood vogeltje in je mond en een dozijn spijkers in je kop. AUW! Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september 2016 opende Matt Sleeps ‘s werelds eerste Hangover Bar! In deze pop-up bar werd je op je wenken bediend om zo snel mogelijk te herstellen van een heftige avond. Bezoekers konden neerstrijken op een van de comfortabele Matt Sleeps matrassen in de groene oase vol palmbomen, planten en fonteinen. Vanuit je chill bed zapte je langs de beste series van de afgelopen jaren en kon je jezelf op je wenken laten bedienen.Zo kon je je vochtniveau op peil brengen door je Dopperflesje te vullen onder de waterfontein, je vitamines aanvullen met heerlijke innnocent smoothies en door foodora een katermenu tot aan de rand van je boxspring laten leveren!  Voor de mensen die het echt bont hadden gemaakt was het mogelijk om een luchtje komen scheppen aan de Oxygen Bar. Bij de deur waren deze dagen geen doorbitches te vinden maar een ware Hangover Inspector die bezoekers controleerde op brakheid door middel van een blaastest.De Hangover Bar was een groots succes! Het concept is wereldwijd viral gegaan en gedeeld door bijna alle grote nieuwspagina’s en videoplatformen ter wereld. De aftermovie is meer dan 500 miljoen keer bekeken en Matt krijgt verzoeken uit binnen- en buitenland om de bar opnieuw te openen.

Partners

Foodora

Boodschappen doen en koken is wel het laatste waar je zin in hebt wanneer je gevloerd bent door een hevige kater. foodora helpt je en brengt het eten van de lekkerste restaurants bij je thuis. Voor de Hangover Bar is een een anti-kater menu samengesteld met het beste hangoverfood dat, speciaal voor dit weekend, tot aan je bed wordt bezorgd! 

Innocent

Goed hydrateren en veel vitamines nemen: dé oplossing om je snel weer beter te voelen als je een kater te pakken hebt. Innocent zorgt dat je van beide niks tekort komt in de Hangover bar, want de heerlijke smoothies zitten bomvol vitamines en innocent kokoswater hydrateert als geen ander.

Matt

Bij Matt hebben we één gezamenlijke passie: we zijn gek op slapen! Dagen kunnen voor ons eigenlijk nooit te kort zijn. Precies om die reden ontwikkelden we Matt Sleeps, het beste matras voor iedereen en elke gelegenheid. Zelfs voor een kater! 

Matras kopen

Pers

“Matt heeft daadwerkelijk de industrie compleet wakker geschud.”

Het Parool
Nu.nl
NOS
Daily Mail
Metro.co.UK
Algemeen Dagblad

Locatie

Verborgen in de Pijp is deze voormalige garage verstopt. Toen de auto’s, het smeer en de bezinelucht jaren geleden wegtrokken bleef er een industriële ruimte over: studio Automat. Deze garage zal worden omgetoverd tot een groene oase vol met planten, palmbomen, fonteinen en bedden. Met heel veel fantasie zou je hier nog een auto in kunnen denken maar waarschijnlijk kan jij deze dagen helemaal niet denken.

Openingstijden: closed

Adres: Tweede Jan Steenstraat 80, Amsterdam


Share: