Anderhalf jaar na de introductie van ‘het perfecte matras voor iedereen’ komt Matt Sleeps opnieuw met een grote innovatie. Op basis van klantenfeedback hebben we een matras ontwikkeld dat volledig zelf aanpasbaar is aan je persoonlijke slaapvoorkeuren. Hiermee is het Matt Sleeps gelukt om zes matrassen in één te lanceren.

Het matras voor iedereen

De één houdt van zacht en warm, de ander van stevig en koel matras. Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren wat betreft zijn matras. Matt heeft als doel gesteld om iedereen ‘de beste tijd in de slaapkamer’ te kunnen bieden. Dat betekent onder andere lekker slapen, alleen of samen. Een bedpartner met afwijkende slaapvoorkeuren maakt het vinden van een perfect matras moeilijk. Met dit gegeven hebben we het matras dat we anderhalf jaar geleden lanceerden verbeterd. 

Het aanpasbare matras

Het innovatieve matras bestaat uit 5 verschillende lagen, waarvan er 4 afzonderlijk van elkaar draaibaar zijn. De hoes is makkelijk van het matras af te ritsen waardoor de lagen gedraaid kunnen worden en het matras harder, zachter, koeler of warmer gemaakt kan worden. Op de website van Matt  krijg je op basis van opgegeven gewicht en slaapvoorkeur een advies voor één van de zes varianten, die thuis nog zelf aan te passen is. Naast deze innovatie hebben we de proefperiode verlengd naar 120 dagen. Zo heb je de mogelijkheid om, indien gewenst, op elke variant 20 dagen te slapen. Hoe je het beste matras zelf kunt draaien, zie de video hieronder! 


Share: