*Scroll naar beneden voor meer informatie over de maatregelen die wij nemen tijdens de coronaperiode.

Veel ondernemers zijn financieel door het Corona (COVID-19) virus getroffen, zo ook de Nederlandse Telers. De Nederlandse telers hebben door het Coronavirus een overschot aan bloemen, sinds het sluiten van de grenzen, die eigenlijk voor export bedoeld zijn. Wellicht heb je ook de beelden gezien dat bloemen massaal worden vernietigd. 

Daarnaast is het donderdag bekend gemaakt dat 120.000 ouderen in verzorgingstehuizen in volledige isolatie gaan. Bij Matt Sleeps doen we er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te laten slapen. Klanten komen bij ons voor een goed matras of andere slaapproducten. Maar zou het niet mooi zijn als we er ook voor kunnen zorgen dat we met een gerust hart kunnen gaan slapen?

Aan de rand van het ravijn bloeien de mooiste bloemen. In deze tijden is het belangrijk om elkaar te blijven steunen. Het doneren van een mooi boeket kan weer kleur en gezelligheid in de kamer brengen. 

Matt Sleeps is daarom met een aantal andere ondernemers het initiatief www.Redjeboeketje.nl gestart. Hiermee redden we de boeketten van de vernietiging en kunnen Nederlanders tegen kostprijs van €15, incl bezorging, een bloemetje doneren aan een van de 120.000 ouderen die nu in volledige isolatie zitten in een verzorgingstehuis. Op dit moment staat de teller al op 2.000 boeketten maar dat moeten er snel meer worden. 

Daarom hebben we onze kortingsactie vandaag verruimd. Met code boeket75 krijgen onze klanten €75 korting op een tweepersoonsmatras (€37.50 voor een enkel matras) en doen wij, namens onze klanten, via www.Redjeboeketje.nl een donatie van €15 voor een boeket die we aan een Nederlands verzorgingshuis gaan doneren. 

Door het doneren van een boeketje bestrijden we samen niet alleen de eenzaamheid, maar stimuleren we ook werkgelegenheid in de stilgevallen bloemensector. Of zoals onze koning het zegt, het Corona virus kunnen we niet verslaan, het eenzaamheidsvirus wel! 

Liefs,

Matt’s Dreamteam

*Stuur je liever zelf een bloemetje naar een geliefde of wil je meerdere boeketten doneren dan kan je ook direct een donatie doen via www.redjeboeketje.nl

 


 

Meer informatie over onze dienstverlening tijdens de Corona periode

Houdt rekening met een langere levertijd van ca 7 werkdagen van je bestelling. Dit kunnen we helaas niet versnellen. Dat komt omdat het magazijn onderbemand is om de maatregelen tegen het virus in acht te nemen. Zo worden pakketten op dit moment bijvoorbeeld door slechts 1 persoon verwerkt in de transportketen om de kans op besmetting te verkleinen. Waar voorheen bijvoorbeeld 3 personen de pakketstroom gezamenlijk afhandelden. Daarnaast is de algemene online verkoop enorm toegenomen. Kortom, meer pakketten en minder personeel zorgen door heel Nederland voor vertraging. Houd je emailbox goed in de gaten voor de track&trace link. Dan weet je dat je pakket onderweg is naar jouw adres. In de tussentijd kunnen we op dit moment geen statusupdates van je bestelling geven. Houd vol!

België

Door de totale lockdown is leveren in België soms wat lastiger. We leveren nog steeds en blijven met onze klanten communiceren als dit iets langer duurt.

Maatregelen pakketvervoerders

De belangrijkste pakketbezorgers hebben ervoor gekozen om zoveel mogelijk contact uit te sluiten. Derhalve zal er op andere manieren worden gevraagd naar een bevestiging bij aflevering. Dit kan zijn een legitimatiebewijs (ID/paspoort/rijbewijs) waarvan de laatste 3 cijfers worden genoteerd of er wordt een foto van voordeur en huisnummer genomen.

Boxspring

Boxsprings worden nog steeds thuis bij onze klanten geïnstalleerd door onze partner Nieuwhoff Meubelmontages. Wel heeft onze vervoerder maatregelen genomen, zie hieronder:

  • Montages kunnen voor nu gewoon doorgaan, tenzij er bij klant thuis iemand ziekteverschijnselen vertoont. Mocht dit het geval zijn, verzoeken wij de klant ons hierover direct te informeren. Hierna zullen wij met de klant zoeken naar een passende oplossing. De levering zal dan worden uitgesteld.
  • Recycling van oude boxsprings of matrassen doen we op dit moment even niet in verband met besmettingsgevaar.
  • Vriendelijk verzoek om 1,5 m. afstand te bewaren tot onze monteurs, zoals de richtlijn vanuit het 
RIVM aangeeft.
  • Vriendelijk verzoek onze monteurs de mogelijkheid te bieden om voor en na montage de handen te kunnen wassen. 
  • Wanneer de klant digitaal dient te tekenen voor ontvangst van de goederen, treffen wij de nodige desinfecterende maatregelen. De tablet of mobiel wordt in bijzijn van de klant gereinigd, zodat de klant veilig kan tekenen voor ontvangst van de goederen. 

Retour matrassen

Deze halen we ook nog steeds op. Wel sturen we van te voren een plastic hoes op waarbij we vragen of de klant deze zelf kan inpakken.


Share: