Je hoeft je nooit meer de eenzame single van je vriendengroep te voelen. Jij hebt vanavond een zeer intieme date met Matt.  Je hoeft je nooit meer die saaie ik-heb-al-jaren-een-relatie te voelen. Jij hebt een second love relatie met Matt en jullie doen ook wel eens aan een trio. Niets aan gelogen.

Probeer het bed met Matt

Met Matt in huis heb je altijd een goed excuus om het bed in te duiken of om langer in bed te blijven liggen. Je ben dolverliefd en wil zo veel mogelijk tijd samen doorbrengen. Dat begrijpt iedereen toch? Wie wil jou dit geluksmoment afnemen? Lekker samen slapen met je partner?

Smoesjes Generator

Om jou de ruimte te geven om Matt echt goed te leren kennen hebben we de Smoesjes Generator ontwikkeld. Met de Smoesjes Generator ben je slechts één muisklik verwijderd van een legitieme reden om je bed nog niet te verlaten! De Smoesjes Generator zet een e-mail, mét smoesfoto, voor je klaar die je met gemak verstuurt naar je baas, leraar, vriend of vriendin. Wil je je liever telefonisch afmelden, gebruik dan de geluidsfragmenten voor extra geloofwaardigheid.

Zo weet je zeker dat jij en Matt elkaar na 120 dagen écht goed kennen en jullie een onafscheidelijk duo zijn geworden!


Share: