Een plek waar je frustraties op 1.000 wekkers kan botvieren.

Je bent verliefd op je bed. Hij staat altijd voor je klaar, voelt warm en is lief voor je op moeilijke momenten. Toch worden jullie regelmatig bruut verstoord in jullie samenzijn en op onmogelijke momenten uit elkaar gehaald. Naast jouw geliefde bed , staat waarschijnlijk jouw meest gehate product in huis: De Wekker.

Ze maken irritante geluiden, laten je schrikken, verstoren je mooiste dromen, bezorgen je een ochtendhumeur: wekkers zijn de duivelskinderen van iedere slaapkamer. Aangezien wij niets liever willen dan jouw tijd in de slaapkamer zo comfortabel mogelijk maken pleiten wij voor wekkerloze slaapkamers! Want als er iets tussen jou en je Matt matras staat is het wel die vervelende wekker. 

Vanaf 15 januari, op de meeste deprimerende dag van jaar, kan jij keiharde wraak kan nemen op jouw wekker! In de Wekker Smash Store staan 1000 wekkers* en die moeten allemaal kapot!  Sloop de wekkers op jouw favoriete manier: met een grote hamer op een houtblok, door te slaan met honkbalknuppel of verdrink je wekker in een aquarium.

Update
In minder dan een week zijn alle wekker kapot geslagen. Zondag 21 januari om 17:14 is de laatste wekker gesneuveld en daarmee is de winkel gesloten.

  • * De wekkers die we gebruiken zijn afgekeurd voor verkoop en worden achteraf gerecycled.

Over Matt

Bij Matt hebben we één gezamenlijke passie: we zijn gek op slapen! Dagen kunnen voor ons eigenlijk nooit te kort zijn. Precies om die reden ontwikkelden we Matt Sleeps, het perfecte matras voor iedereen en elke gelegenheid. Wij willen er alles aan doen om jou zo lang mogelijk te laten genieten van jouw tijd met Matt. Daarom ontwikkelden we de Wekker Smash Shop, zodat er geen wekker meer tussen jou en Matt hoeft in te staan!

Matras in een box Matt Sleeps

Share: