Matt heeft een extra showroom in de Supperclub Cruise! Net zoals in de Supperclub zal er ook in de Supperclub Cruise worden gedineerd op Matt.  In dit trendy restaurant wordt je verrast door vernieuwende dj’s, spraakmakende performances en kunstzinnige visuals. 

Supperclub en Matt

Net als in de Supperclub ontdek je Matt in de Supperclub Cruise vanuit een uniek perspectief en in een bijzondere setting. De Supperclub Cruise gaat echter nog een stapje verder, hier zit je op het water!

Supperclub cruise

Vaar over ’t IJ en word omringd door de flikkerende lichten van onze hoofdstad. In de sneeuwwitte La Salle Neige liggen de helderwitte Matt bedden die de zaal oplichten in elke gewenste kleur of stemming. Met drie decks vol entertainment vergeet je de tafel etiquette al snel en is het vooral genieten van een goede sfeer, heerlijk eten en natuurlijk van Matt!

Showrooms zijn verleden tijd

Door de samenwerking met Supperclub geeft Matt elke ouderwetse showroom het nakijken. Het is niet alleen veel leuker om het matras te proberen in een bijzondere omgeving, we besparen ook kosten die een netwerk van dure showrooms met zich meebrengen. Wil je Matt wat langer uitproberen dan één avond? Doe dit dan rustig in je eigen bed, met je pyama aan, voor 100 dagen. Bevalt Matt niet? Dan halen we hem kosteloos weer voor je op!

Zin in een bijzondere kennismaking met Matt? Trek je mooie sokken aan, zet je bestaande (culinaire) dogma’s opzij en laat je verbazen door acts in de Supperclub! 

matrassen showroom op de supperclub

De Supperclub Cruise ligt aangemeerd achter het Amsterdam Centraal Station,  het driedekse zwaargewicht haalt je om 19h30 op bij Steiger 14 en neemt je mee naar een nacht om niet te vergeten. Hier geniet je van een avond vol spektakel, een heerlijk 4-gangen chef’s menu (€ 55,-), vernieuwende DJ’s en spraakmakende performances. Aan het einde van de avond zet de kapitein je af waar het allemaal begon.

De Supperclub is gevestigd in Amsterdam aan de Singel 460 in een oude theaterzaal. De aanvang van het diner is om 20h00. Reserveer je bed of tafel en de chef zal je verrassen met een mooi chef’s menu voor € 69,-. Supperclub is doordeweeks ook geschikt voor groepen.


Share: