T/M DONDERDAG €75 korting bij bestelling van het nieuwe Matt matras, met code: NIEUWEMATT75

meer info

Voorwaarden

Je krijgt €75 korting bij een bestelling van een tweepersoonsmatras. Bij de aanschaf van een enkel matras krijg je met deze code €37,50 korting. 

Activeer de code in de checkout nadat je op 'voeg toe aan winkelwagen' hebt geklikt. 

Deze actie is geldig t/m donderdag 20 september 2018.

Privacy Verklaring

Beheer

Wij van Matt Sleeps B.V. (laten we voor het gemak gewoon Matt zeggen) hebben de website (www.MattSleeps.com) onder beheer. Wij als beheerders en masterminds achter MattSleeps, zijn gevestigd aan de Hannie Dankbaarpassage 14, 1053 RT te Amsterdam.

Gegevens van bezoekers

  1. Sommige bezoekgegevens aan MattSleeps worden permanent bewaard. Maak je niet druk, deze zijn volledig anoniem, al check je 138 keer per dag onze website dan kunnen wij nooit herleiden wie je bent. En al zou dat wel kunnen, gebruiken wij onze energie liever voor dingen waar jullie (en wij zelf) wel iets aan hebben.
  2. Wel eens gehoord van de strengbewaakte Alcatraz gevangenis? Wij zijn een soort digitale Alcatraz, alleen dan voor jouw gegevens. Daar kan niemand bij komen.
  3. Aangezien wij het beste met je voor hebben kan het zijn dat wij je sporadisch mailen om de Matt-experience te verbeteren.

Cookies

  1. Yam, het digitaal consumeren van cookies helpt jou. Niet per se tegen de honger, maar om jouw voorkeuren bij een volgend bezoek te onthouden. We wilden dit liever zelf doen, maar aangezien een potje memory hier op kantoor al 2 uur duurt laten wij dit liever over aan de cookies.
  2. Geen digitale honger? Dan hebben de meeste internet browsers een opt out optie.
  3. Cookies kun je dus altijd verwijderen via de browser van je computer.

Hieronder lees je meer over de cookies die wij gebruiken.

Google Analytics

Google Analytics is een hulp-programma van Google Inc., voor webanalyse, waarmee wij inzicht kunnen krijgen in de manier waarop je omgaat met de website. Google Analytics gebruikt 'first-party'-cookies om te analyseren hoe jij als bezoeker bezoeker onze website gebruikt. Met deze cookies wordt informatie opgeslagen. Het gaat dan bijvoorbeeld om informatie over het tijdstip van het websitebezoek, het aantal keren dat je de website hebt geopend en hoe je op de website terechtgekomen bent. 'First-party'-cookies worden door browsers niet op andere domeinen toegankelijk gemaakt. De door de cookies verzamelde informatie over je gebruik van onze website wordt doorgaans verzonden naar een server van Google in de VS en daar opgeslagen. Door de activering van IP-anonimisering op deze website word je IP-adres echter door Google binnen de lidstaten van de Europese Unie en andere verdragslanden van de Europese Economische Ruimte naar een server van Google in de VS verzonden en daar ingekort. Het in het kader van Google Analytics door jouw browser verzonden IP-adres wordt niet met andere gegevens van Google samengevoegd. Je kunt het opslaan van cookies met de instellingen van je browsersoftware voorkomen. Of gebruik onderstaande links om Google Analytics uit te schakelen. Lees hier het Privacybeleid van Google. Klik hier om Google Analytics uit te schakelen.

Google Tag Manager

We maken gebruik van de zogeheten Google Tag Manager tool. Dit Google product stelt ons in staat om websitetags op één scherm te besturen. Het is een cookieloos domein dat geen persoonsgegevens verwerkt. Met de tool kunnen andere tags in werking worden gesteld, die op hun beurt onder omstandigheden persoonsgegevens verzamelen. Google Tag Manager zelf verwerkt deze gegevens niet. Lees hier het Privacybeleid van Google Tagmanager.

Google Adwords

We maken gebruik van Google AdWords. AdWords is een online advertentieprogramma van Google Inc. Als onderdeel van Google AdWords gebruiken we ‘conversion tracking’. Als je op een door Google aangeboden advertentie klikt wordt er een conversion tracking-cookie geplaatst. Deze cookies worden niet gebruikt als persoonlijke identificatie. Als je bepaalde pagina's van de website bezoekt en de cookie nog niet verlopen is, dan weten Google en wij dat je op de advertentie hebt geklikt en naar die betreffende pagina bent gegaan. Elke Google AdWords-adverteerder heeft een verschillende cookie. Zo kunnen cookies niet worden gevolgd met behulp van de website van een AdWords-adverteerder. De informatie die verkregen wordt met behulp van de conversiecookie wordt gebruikt voor het maken van conversiestatistieken voor de AdWords-adverteerders die gekozen hebben voor conversion tracking. Zo worden wij geïnformeerd over het aantal gebruikers dat op een advertentie heeft geklikt en welke werden doorgestuurd naar een pagina met een conversion tracking-tag. Adverteerders krijgen echter geen informatie die kan worden gebruikt om gebruikers te identificeren. Conversion-cookies worden opgeslagen op basis van art. 6 (1) (f) AVG. Met deze cookies kunnen wij je gebruikersgedrag analyseren om daarmee zowel de website als de advertenties te optimaliseren. Als je niet aan tracking wilt deelnemen kun je kiezen voor opt-out door de Google Conversion Tracking cookie in je browserinstellingen eenvoudig uit te schakelen. Als u dat doet word je niet meegenomen in de conversion tracking-statistieken. Lees hier het Privacybeleid van Google Adwords en Conversion Tracking.

Facebook pixel / retargeting

Met behulp van de Facebook-pixel kan Facebook de bezoekers van ons aanbod aanwijzen als doelgroep voor de presentatie van advertenties, zogenaamde "Facebook-advertenties". Daarom gebruiken we de Facebook-pixel om de Facebook-advertenties weer te geven die we alleen aan die Facebook-gebruikers hebben gestuurd die ook interesse in onze website hebben getoond. Met andere woorden, met behulp van de Facebook-pixel willen we ervoor zorgen dat onze Facebook-advertenties in lijn zijn met het potentiële belang van de gebruikers en niet vervelend zijn. Met behulp van de Facebook-pixel kunnen we ook de effectiviteit van de Facebook-advertenties voor statistische en marktonderzoekdoeleinden begrijpen door na te gaan of gebruikers naar onze website zijn doorgestuurd na op een Facebook-advertentie te hebben geklikt. De Facebook-pixel is geïntegreerd wanneer je onze website rechtstreeks via Facebook bezoekt. Als je vervolgens inlogt op Facebook of Facebook bezoekt in de ingelogde status, wordt het bezoek aan ons aanbod genoteerd in uw profiel. De gegevens die over je zijn verzameld, zijn anoniem voor ons, dus geef ons geen conclusies over de identiteit van de gebruikers. De gegevens worden echter door Facebook opgeslagen en verwerkt, zodat een verbinding met het betreffende gebruikersprofiel mogelijk is. De verwerking van de gegevens door Facebook is onderdeel van het datagebruiksbeleid van Facebook. Als gevolg hiervan leert je meer over hoe de remarketingpixel werkt en meer over hoe Facebook-advertenties worden weergegeven in het beleid voor gegevensgebruik van Facebook. Lees hier de privacyverklaring van Facebook. Je kunt bezwaar maken tegen de opname door de Facebook Pixel en je gegevens gebruiken om Facebook-advertenties weer te geven. Klik hier om je instellingen met betrekking tot de Facebook pixel te wijzigen en/of uit te schakelen. De instellingen zijn geschikt voor alle apparaten, zoals desktopcomputers of mobiele apparaten.

Hotjar

We gebruiken Hotjar om gegevens te verzamelen voor marketing en optimalisatie doeleinden. Met deze gegevens kunnen we de inhoud en functionaliteit van onze website verbeteren. Om deze gegevens te kunnen evalueren kunnen onder een pseudoniem gebruikersprofielen worden samengesteld. Daarvoor gebruiken wij cookies. De gegevens die worden verzameld worden niet zonder de uitdrukkelijke toestemming gebruikt om bezoekers van deze website persoonlijk te identificeren en zullen niet worden samengevoegd met jouw persoonlijke gegevens of van het pseudoniem. Lees hier de privacyverklaring van Hotjar. Het verzamelen van deze gegevens kan op elk moment worden stopgezet. Klik hier om Hotjar uit te schakelen. Na het volgen van deze instructies wordt vermeden dat er nog verder persoonlijke gegevens worden verzamelend en/of opgeslagen.

Visual Website Optimizer

We gebruiken Visual Website Optimizer (VWO) (Wingify) om gegevens te verzamelen voor marketing en optimalisatie doeleinden. Bijvoorbeeld om landingspagina’s te testen of bepaalde elementen op de website te veranderen. Ook wel een A/B test genoemd. Met deze gegevens kunnen we de inhoud en functionaliteit van onze website verbeteren. Om deze gegevens te kunnen evalueren kunnen onder een pseudoniem gebruikersprofielen worden samengesteld. De gegevens die worden verzameld worden niet zonder de uitdrukkelijke toestemming gebruikt om bezoekers van deze website persoonlijk te identificeren en zullen niet worden samengevoegd met jouw persoonlijke gegevens of van het pseudoniem. Lees hier de privacyverklaring van VWO. Het verzamelen van deze gegevens kan op elk moment worden stopgezet via deze link. Na het volgen van deze instructies wordt vermeden dat er nog verder persoonlijke gegevens worden verzamelend en/of opgeslagen.

Tawk.to Chat

We gebruiken Tawk.to om ons te helpen begrijpen hoe we de bezoekerservaring kunnen verbeteren en klanten de mogelijkheid bieden om live met ons te chatten. De Tawk.to-software registreert acties zoals muisklikken, muisbewegingen, scrolactiviteit, formulierinvoer en online chats. Het registreert geen gevoelige gegevens (wachtwoorden, enz.); er wordt geen persoonlijk identificeerbare informatie verzameld, behalve die informatie die u ons uitdrukkelijk geeft via de chat. Tawk.to maakt gebruik van cookies om deze informatie te verzamelen. Lees hier de privacyverklaring van Tawk.to en hoe zij cookies gebruiken. .

Gegevens die door de klant verstrekt worden

Onze koeriers zijn goed, maar kunnen (nog) geen gedachten lezen.
Vandaar hebben wij tot die tijd je gegevens nodig om je bestelling af te kunnen handelen.

Gegevens verstrekken aan derden

Wij zullen nooit maar dan ook nooit, jouw gegevens aan derden geven. Erewoord.
Tenzij de rechter ons dwingt, maar dan heb je het wel heel bont gemaakt.

Aanpassen of verwijderen van klantgegevens

Wil je je gegevens wijzigen of verwijderen, no problemo - mail naar support@mattsleeps.com met je verzoek..

Nieuwsbrief

Bij inschrijving voor onze nieuwsbrief gebruiken we de door u opgegeven gegevens om u de nieuwsbrief toe te zenden. U kunt zich na inschrijving te allen tijden afmelden voor (het ontvangen van) de nieuwsbrief door het sturen van een e-mail aan support@mattsleeps.com of via een link onder in de nieuwsbrief.

Gegevensbescherming en veiligheid

Matt Sleeps B.V. is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Wanneer u inzage wilt in de persoonsgegevens die Matt Sleeps B.V. over u heeft vastgelegd of wanneer u gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kunt u per e-mail contact opnemen met via support@mattsleeps.com. Matt Sleeps zal u binnen vier weken meedelen welke persoonsgegevens zij omtrent u verwerkt en of zij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zal of kan voldoen.

Vragen

  1. Vragen: vragen over deze privacy policy, mail ons dan op support@mattsleeps.com.
  2. Afmelden: Wil je je voor verdere correspondentie afmelden of je gegevens wijzigen? Dat kan door een email te sturen naar support@mattsleeps.com.

Disclaimer

Stel wij updaten deze verklaring, dan gaan wij jullie daar als bezoeker niet mee irriteren, desalniettemin zal de nieuwe versie wel gewoon beschikbaar zijn op de website.